Честита Нова година!

Фейсбук, 1 януари 2022 г.

Честита Нова година! Пожелавам ви да съхраните здравето си, свободата си и мечтите си! Желая ви да постигнете успех в плановете си – до известна степен! Част от нереализирания успех трябва да остане като мотивация за бъдещи постижения и нови успехи.

Желая ви да виждате света в неговото многообразие и красота, а живота като предизвикателство, което се отплаща най-щедро на тези, които не се страхуват да живеят! Пожелавам ви да можете да гледате на света и през очите на тези, които обичате, с които се състезавате и които понякога с гняв отхвърляте!

Пожелавам ви да избегнете капана на всички заблуди, в които попадаме по свое желание или по желанието на другите! За да бъдеш свободен трябва да разбираш. За да разбираш трябва да знаеш. Когато знаеш, трябва да помниш – компромисът със свободата е ней-нелепото решение, което всеки от нас може да вземе на различен етап от живота си. Непрекъснато ще се опитват да вземат свободата ни – и в много от случаите ще успяват. Тази битка е без край. Да си пожелаем успех!

Да съхраним Любовта и да подминем с равнодушие омразата! Бъдете здрави и щастливи!

Реклама

Вашият коментар

Filed under Uncategorized

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s